Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΜΙΑ από τας πλέον σεβαστάς δεσποίνας της πόλεώς μας, μία κυριολεκτικώς αγία γυναίκα του παλαιού καλού καιρού, η Αικατερίνη  Φιλ. Στρούμπου, μήτηρ του διαπρεπούς Ιεράρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος Ιεζεκιήλ και του εγκρίτου εν Αμερική εγκατεστημένου συναδέλφου Δημ. Στρούμπου,  απεβίωσε πλήρης ημερών, συνοδευθείσα από την πλέον εκλεκτήν μερίδα της κοινωνίας μας μέχρι της τελευταίας της κατοικίας. Τους οικείους της μεταστάσης σεβαστής δεσποίνης το «Θάρρος» συλλυπείται θερμώς.

  • Ο Ιωάννης Καλογεράκος και η δις Πόπη Αντωνίου Κωνσταντοπούλου έδωκαν αμοιβαίαν υπόσχεσιν γάμου. Το «Θάρρος» εύχεται πάσαν ποθητήν ευτυχίαν.
  • ΤΟ Υπουργείον Συγκοινωνίας, εις το οποίον είχε υποβληθή παρά της Νομαρχίας το περί καταρτισμού μελέτης, δια την ύδρευσιν της πόλεως ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Καλαμών, απαντών χθες εις την Νομαρχίαν ανακοινοί ότι δεν απαιτείται η έγκρισίς του, όσον αφορά  όμως το ποσόν της συμφωνηθείσης μετά του μηχανικού κ. Γεωργιλά δια την εκπόνησιν της μελέτης, δεν δύναται το Υπουργείον να έχη γνώμην προτού τω υποβληθή η μελέτη ή καλλίτερον λεπτομερής έκθεσις των έργων της μελέτης.