Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΠΟ τίνων ημερών ήρξαντο η διάνοιξις του τμήματος της οδού της αγούσης από της πλατείας της 23ης Μαρτίου προς την πλατείαν των ασκήσεων δια της κατεδαφίσεως των ρυμοτομουμένων οικοδομών. Δια της οδού ταύτης, της οποίας το μήκος υπερβαίνει τα 2.500 μέτρα, συντελείται  μία εργασία η οποία μεταβάλλει την όψιν της παραλίας της πόλεως ουσιωδώς.

  • ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 11ην εσπερινήν ώραν έλαβε χώραν εκουσία απαγωγή εις την Παραλίαν υπό τας εξής συνθήκας. Ο λεμβούχος Ιωάννης Σαντορινιώτης, εβδομηκοντούτης, ευρίσκετο εις… ερωτικάς σχέσεις προ πολλού μετά της υπηρετρίας του μαγειρείου Ιωάνν. Καλογερέα, ονόματι Μαρίας, επίσης εβδομηκοντούτιδος, αγνώστου επωνύμου.

ΟΙ ερωτευμένοι, απεφάσισαν να συνδεθώσι στενώτερον (!) και ούτω ειδοποιήσαντες αυτοκίνητον επέβησαν αυτού και εξηφανίσθησαν, κατευθυνθέντες δια την… γεροντικήν των φωλεάν.

Ο Αστυνομικός Σταθμάρχης Παραλίας ειδοποίησε την προϊσταμένην του αρχήν σχετικώς, καταγίνεται δε δια την ανακάλυψιν του κρησφυγέτου του αλληλοαπαχθέντος ζεύγους δια τα περαιτέρω.