Προσέγγιση

Προσέγγιση

Δεύτερο δημοσίευμα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το “Θεωρείο” της “Καθημερινής”: “Η Ν.Δ. στρέφει σιγά σιγά την προσοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θέλει να δει τον Οκτώβριο να βάφεται πάλι γαλάζιος ο χάρτης. Στο παρασκήνιο, τώρα, να σας πω ότι αρκετοί θεωρούν πως όσο προχωρούμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα πρέπει να ζητηθεί και η συνδρομή του Παναγιώτη Νίκα, ώστε να «κλειδώσει» η νίκη του Δημήτρη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το ερώτημα είναι από ποιον θα γίνει αυτό.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καταλληλότερος να το κάνει είναι ο ίδιος ο υποψήφιος που θα τον διαδεχθεί στη θέση. Πτωχός πάντως και Νίκας είχαν το πρώτο τετ α τετ προσφάτως στην Τρίπολη, χωρίς, όμως, να σπάσει –ακόμη– ο πάγος”.

Βέβαια, συνάντηση υπήρξε και στον Πολύλοφο, στην 20ή Γιορτή Σύκου, όπου επίσης υπήρξε μια έντονη… ψυχρασία.

Εξάλλου, σε επικοινωνία μαζί του (σ.σ. με αφορμή το πρώτο δημοσίευμα), ο κ. Νίκας μάς είχε πει ότι παραμένει πιστός στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Από την άλλη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό  BEST, ο κ. Πτωχός ήταν ιδιαίτερα… θερμός απέναντι στον νυν περιφερειάρχη.

Για να δούμε, τελικά, αν λιώσουν οι πάγοι. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, τα συνεχόμενα δημοσιεύματα δείχνουν ότι υπάρχει θέμα με την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού.
Α.Π.