Σύνδεση Καλαμάτας -Θεσσαλονίκης: Το… παιχνίδι παίζεται ακόμα σύμφωνα με τον Θ. Βασιλόπουλο

Σύνδεση Καλαμάτας -Θεσσαλονίκης: Το… παιχνίδι παίζεται ακόμα σύμφωνα με τον Θ. Βασιλόπουλο

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας τέθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει με τη συνέχιση της αεροπορικής σύνδεσης της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με τη Θεσσαλονίκη.

Το ζήτημα έθεσαν ο υποψήφιος δήμαρχος  Βασίλης Τζαμουράνης, ο οποίος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τις εξελίξεις και ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, Σταμάτης Μπεχράκης, ο οποίος ζήτησε να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από όλους τους φορείς του νομού. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι έχουν γίνει και γίνονται όλες οι απαιτούμενες κινήσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η αεροπορική σύνδεση των δύο πόλεων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι σχετικές εξελίξεις θα υπάρξουν το ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, δήλωσε και την έκπληξή του για τις δυσάρεστες εξελίξεις στο θέμα. “Πιέζουμε με κάθε τρόπο ώστε να δοθεί λύση υπέρ της πόλης και του νομού”, επισήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόσφατος διαγωνισμός της επιδοτούμενης γραμμής κηρύχθηκε άγονος, καθώς καμία εταιρεία δεν προσήλθε στη διαδικασία, η οποία και αναμένεται να επαναληφθεί.
Α.Π.