Άκης Κατρίτσης: «Δε θα χρειαστείτε κιάλια για να με δείτε στα χωριά μας»

Άκης Κατρίτσης: «Δε θα χρειαστείτε κιάλια  για να με δείτε στα χωριά μας»

«Τα χωριά μας βιώνουν εγκατάλειψη, οι πρόεδροι και τα Κοινοτικά Συμβούλια απαξίωση. Η εγκατάλειψη και η απαξίωση έχουν ημερομηνία λήξης. Στις 8 Οκτωβρίου βάζουμε τέλος στο μαρασμό, τέλος στην αδιαφορία, τέλος στα ψέματα. Εσείς, οι κάτοικοι των Κοινοτήτων μας αξίζετε καλύτερα! Τα χωριά μας αξίζουν καλύτερα!» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Άκης Κατρίτσης, την Τετάρτη το απόγευμα κατά τις επισκέψεις του σε Αρτίκι, Μοναστήρι, Κρυονέρι, Πολυθέα και Αετό!

Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με μια ανοιχτή αγκαλιά φιλοξενίας, εγκάρδιας αποδοχής και ένθερμης στήριξης τον κ. Κατρίτση και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Τριφυλία Ενωμένοι», προσβλέποντας σε αυτούς – ως νέα Δημοτική Αρχή – να δουν τα χωριά καλύτερες μέρες και να έχουν στο Δήμο ανθρώπους που ακούν και συμμερίζονται τα προβλήματα και τις ανάγκες των Κοινοτήτων.

Ο κ. Κατρίτσης άκουσε με προσοχή τα παράπονα και την αγανάκτηση των κατοίκων για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, συζήτησε αιτήματα και προτάσεις τους, που αφορούν κυρίως στα αυτονόητα που δικαιούνται, όπως οδοποιία, δημοτική και αγροτική, δημοτικό φωτισμό, ύδρευση κ.ά. Επανέλαβε δε τη δέσμευσή του να είναι και «συμπρόεδρος» σε κάθε Κοινότητα και αφού σημείωσε πως δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, επισήμανε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 στο Δήμο Τριφυλίας αποκαθίσταται η δημοκρατική λειτουργία των θεσμικών οργάνων και με ενότητα, συνεργασία και διάλογο με τους προέδρους, τα Κοινοτικά Συμβούλια, τους τοπικούς συλλόγους, τους κατοίκους θα συναποφασίζουν τις παρεμβάσεις στις Κοινότητες.

«Εδώ και ένα χρόνο έχω περάσει αρκετές φορές από εδώ. Με έχετε δει και σας έχω δει. Να είστε σίγουροι ότι θα ιδωθούμε ξανά και σύντομα. Δε θα χρειαστείτε κιάλια για να με δείτε στη διάρκεια της πενταετίας. Εδώ είμαι και εδώ θα είμαι για εσάς», σημείωσε ο Άκης Κατρίτσης, ευχαριστώντας από καρδιάς τους κατοίκους για τη φιλοξενία, την αποδοχή και τη στήριξή τους.