Δημόσια Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Επιστρέφουν οι «Συγγραφείς στο αίθριο» για δεύτερη χρονιά

Δημόσια Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Επιστρέφουν οι «Συγγραφείς  στο αίθριο» για δεύτερη χρονιά

Για τρεις ημέρες επιστρέφει και φέτος η πρωτότυπη διοργάνωση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας «Συγγραφείς στο αίθριο», που θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 & 28 Σεπτεμβρίου (7.30 μ.μ.) στον αίθριο χώρο της Δημόσιας βιβλιοθήκης.

Μέσα από αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση που γίνεται για δεύτερη χρονιά, αναμένεται να φιλοξενηθούν τρεις καταξιωμένοι Έλληνες συγγραφείς, των οποίων τα βιβλία συγκαταλέγονται στα ευπώλητα της φετινής χρονιάς.

Οι συγγραφείς που θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους και θα συνομιλήσουν με το κοινό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας είναι οι: Χρήστος Χωμενίδης με το βιβλίο του «Η δίκη Σουάρεφ» στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Καλπούζος με το βιβλίο του «Το καλντερίμι» στις 22 Σεπτεμβρίου, καθώς και η Έρση Σωτηροπούλου με το βιβλίο της «Η Τέχνη να Μην Αισθάνεσαι Τίποτα» στις 28 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η τριήμερη εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» και το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (σ.σ. μέλη του οποίου θα αναγνώσουν αποσπάσματα των παραπάνω βιβλίων), σε περίπτωση άστατων καιρικών φαινομένων, θα μεταφερθεί σε εσωτερικό κλειστό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, κατά τις ίδιες ημερομηνίες.

Χρ.Μ.