Η Εράνη Φιλιατρών υποδέχεται τον ΑΣ Ρόδου


Τον ΑΣ Ρόδου αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 4.00 μ.μ. στο παλιό Δημοτικό Γήπεδο Φιλιατρών, η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, Εράνη Φιλιατρών, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της φιλιατρινής ομάδας στον φετινό «μαραθώνιο» της Γ΄ Εθνικής (τα 8 από τα 9 ματς της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, όπως και των υπολοίπων ομίλων, αναβλήθηκαν με απόφαση της ΕΠΟ, λόγω των πλημμυρών στην Θεσσαλία), και θέλει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση. Η Εράνη «ποντάρει» πολλά στον παράγοντα έδρα, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που είναι και βασικό της στόχος.

Το τεχνικό τιμ, Κώστας Λυμπερόπουλος, Αλέκος Τσατάς και Δημήτρης Πλατάνας, στα πλάνα που ετοιμάζουν για το αυριανό σημαντικό ματς δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Η διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών μέσω ανακοίνωσής της έχει απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την ομάδα στον κυριακάτικο αγώνα. Το ματς έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Αθανάσιος Κεφάλης από την ΕΠΣ Κορίνθου. Βοηθοί θα είναι ο Αθανάσιος Κλεπετσάνης και ο Άγγελος Οικονόμου από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σπύρος Σελίκος από την ΕΠΣ Λακωνίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι τα εξής:

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

12.30 μ.μ.: ΑΕΡ Αφάντου – Παναργειακός

12.45 μ.μ.: ΓΣ Μαρκό –ΑΕ Μυκόνου

1.00 μ.μ.:

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΟ Πυλίου Κω

Κυανούς Αστέρας Βάρης – Ελλάς Σύρου

4.00 μ.μ.:

ΠΑΣ Κόρινθος – ΠΑΣ Βάρδας

ΑΕ Ερμιονίδας – Παναιγιάλειος

Ιαλυσός Ρόδου – Βύζας Μεγάρων

Πανελευσινιακός – Θύελλα Ραφήνας