Καταγγελτική επιστολή του Γιώργου Λεβεντάκη

Καταγγελτική επιστολή του Γιώργου Λεβεντάκη

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στην είσοδο της πόλης των Φιλιατρών και πλησίον του ομοιώματος του Πύργου του Άιφελ, σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων.

Με το ένα, εκ των δύο, να βρίσκεται εν κινήσει και το άλλο όχημα (ιδιοκτησίας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, με την παράταξη της κ. Χάιδως Παναγιωτοπούλου) να βρίσκεται παρκαρισμένο.

Εννοείται πως το, εν λόγω, συμβάν δε θα αποτελούσε είδηση (δεδομένου του γεγονότος ότι, ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές), αν δεν είχε λάβει χώρα και το παρακάτω περιστατικό:

Ωρυόμενοι, τόσο η υποψήφια σύμβουλος της κας Παναγιωτοπούλου όσο και ο σύζυγός της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών ατόμων, που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο, εκείνη τη νύχτα, άρχισαν να εξαπολύουν αισχρές ύβρεις προς το πρόσωπό μου, διότι, κατά τα λεγόμενά τους, φωταγωγώντας το συγκεκριμένο σημείο της πόλης (δηλαδή τον Πύργο του Άιφελ και τον περιβάλλοντα χώρο του), πολλοί τουρίστες, επισκέπτες των Φιλιατρών και συμπολίτες μας, σταματούν να φωτογραφηθούν σε αυτό, ενοχλώντας τους.

Τόσο ήταν το θράσος, αλλά και το μένος τους, που έφτασαν σε τέτοιο σημείο, ώστε να επιχειρήσουν και τα κατάφεραν (κυρίως ο σύζυγός της) να σπάσουν όλους τους προβολείς του αξιοθέατου, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σημαντική οικονομική ζημιά στο Δήμο, το μέγεθος της οποίας θα εκτιμηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Δηλαδή, άκουσον άκουσον, κατέστρεψαν δημοτική περιουσία, γιατί ενοχλούνταν από την προσέλευση πολιτών, επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή!

Δε θα τους κάνουμε, όμως, το χατίρι και, φυσικά, δε θα τους επιτρέψουμε να μας γυρίσουν πίσω στο σκοτάδι, με τέτοιες συμπεριφορές.

Και εννοείται, πως θα κληθούν να αποκαταστήσουν, πλήρως, τις υλικές ζημιές, τις οποίες προκάλεσαν, ειδάλλως ο Δήμος θα ακολουθήσει τη νόμιμη οδό.

Περιμένω, άμεσα, από την κα Παναγιωτοπούλου να καταδικάσει, δημόσια, το γεγονός και να εγγυηθεί, προσωπικά για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που υπέστη ο Δήμος.

Την καλώ δε, να απαιτήσει από τη συνεργάτιδά της να μου ζητήσει συγγνώμη, για τις πολλαπλές και αναίτιες ύβρεις, προς το πρόσωπό μου, τόσο από την ίδια όσο και από το σύζυγό της.

Από το φωτογραφικό υλικό αποδεικνύονται όλα τα ανωτέρω περιγραφόμενα και καταγγελλόμενα στην παρούσα.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
Γεώργιος Ι. Λεβεντάκης