Με Καλαμάτα ’80-Παναθηναϊκός αρχίζει η γιορτή βόλεϊ «Γιάννης Μπουσούνης» στο Κλειστό


Το 7ο τουρνουά βόλεϊ «Γιάννης Μπουσούνης» ξεκινάει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας, με την Καλαμάτα να υποδέχεται ως πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Το κυρίως μενού θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, περιλαμβάνοντας αύριο τους ημιτελικούς Παναθηναϊκός-Φλοίσβος (5 μ.μ.) και Καλαμάτα ’80-Πανιώνιος (7.30 μ.μ.) και την Κυριακή τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, στις 3.30 και στις 6 μ.μ. αντίστοιχα.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλαμάτα ’80 η είσοδος στο γήπεδο γίνεται με επίδειξη της κάρτας διαρκείας (προπώληση καθημερινά τις ώρες 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικα Υλικά (Νεδοντος 130). Επίσης, 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη των αγώνων στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν είτε απλά εισιτήρια (για τους αγώνες του ΣΚ), είτε κάρτες διαρκείας.

Τέλος, σε κάθε παιχνίδι θα δοθούν 300 δωρεάν προσκλήσεις για παιδιά και εφήβους έως 18 ετών (μέχρι δύο για κάθε οικογένεια). Ισχύουν τα παραπάνω για σημεία-ωρες παραλαβής και επιπλέον από τη γραμματεία των ακαδημιών της Καλαμάτα ’80 (Σάββατο και Κυριακή στο Κλειστό, 10:00 – 11:00).