Μεγάλη επιτυχία για το 1st KALAMATA 3on3 OPEN στην Κεντρική Πλατεία της πόλης

Μεγάλη επιτυχία για το 1st KALAMATA 3on3 OPEN στην Κεντρική Πλατεία της πόλης

Το 1st KALAMATA 3on3 OPEN, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου 2023 στην κεντρική πλατεία Βασ. Γεωργίου, της Καλαμάτας.

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαμάτας και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), που ξεκίνησε την Πέμπτη 14/9, στην «καρδιά» της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, από την οποία πέρασε, για να παρακολουθήσει τους αγώνες, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, χιλιάδες κόσμου!

Εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος, μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άνδρες, διασκέδασαν, παίζοντας μπάσκετ, στα courts του GNC 3on3, το οποίο προσέφερε 5 υποτροφίες σε συνεργασία με το City Unity College, οι οποίες περιλαμβάνουν την κάλυψη του 60% των διδάκτρων για 4 χρόνια και δόθηκαν στον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων, με κλήρωση σε 3 από τους 8 παίκτες των δύο φιναλίστ της κατηγορίας 18+ και σε έναν τυχερό από τον κόσμο που έκανε follow το GNC 3on3 στο Instagram! Οι υποτροφίες αφορούν τα τμήματα: αθλητικών σπουδών, ψυχολογίας, business και πληροφορικής του City Unity College.

Το event, η συμμετοχή στο οποίο ήταν δωρεάν, δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, χωρίς την αρωγή και την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου και των συνεργατών του, οι οποίοι έβαλαν τα… θεμέλια, το 1st KALAMATA 3on3 OPEN, να αποτελέσει το πρώτο από πολλά events 3×3 στην Καλαμάτα τα επόμενα χρόνια!

Το GNC 3on3, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καλαμάτας και προσωπικά τον Δήμαρχο, γι’ αυτή τους τη προσπάθεια και τη συμβολή!

Τη διοργάνωση στήριξαν οι: BDTK, BODEGA, BOOKMARK, ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ, ΚΑΡΔΑΜΟ, MARINA GARDEN, ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙ, SKALPACK HELLAS, TSAMIS OΠTIKA, LEONIDAS CAFÉ, SUPER MARKET ΜΟΥΡΓΗ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΑΚΤΗ BEACH BAR, GELATO MIO & PLATEA

“Συμπαίκτες” του GNC 3on3, τα καταστήματα COSMOS SPORT, το MY WAY, η STEGNO, η CROSSOVER, η SUPERCARGO, η ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ, η Τεχνική Εταιρεία “Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ”, το CITY UNITY COLLEGE η Loux free, η DATUM και η THEOCAR.

Νικητές
ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Avengers-Guns ‘n’ Roses 10-8

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΤ U13: Νικητής: Γιώργος Σπυρόπουλος

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ U15: Νικητής: Ηλίας Καρακαξής

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ U18, 18+ & 35+: Νικητής: Φώτης Μήλας

Κατηγορία Κ13

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: Splash brothers-Magic fs 4-11, HARIBO-3on3 Kings 13-11

ΤΕΛΙΚΟΣ: HARIBO-Magic fs 7-5

Κατηγορία Κ15

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: Splash Brothers-W 11-7, Thunders-Αήτητοι 14-4

ΤΕΛΙΚΟΣ: Thunders-Splash Brothers 10-2

Κατηγορία Κ18

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: Θουρία-Kalamata Bulls 9-4, Ballers-ΝΤΟΝΤΟΙ 4-11

ΤΕΛΙΚΟΣ: Θουρία-ΝΤΟΝΤΟΙ 9-12

Κατηγορία +18

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: Mission Impossible-ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ 19-9, Θηρευτές-Αμπάσκετοι 11-9

ΤΕΛΙΚΟΣ: Mission Impossible-Θηρευτες 10-12

Κατηγορία 35+

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: ΠΑ.ΛΑ.Ε-TRIO 10-3, FTW-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 5-0

ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑ.ΛΑ.Ε-FTW 7-6