Μεσσηνία: Συνελήφθη με αναδιπλούμενο όπλο σαν πιστωτική κάρτα

Μεσσηνία: Συνελήφθη με αναδιπλούμενο όπλο σαν πιστωτική κάρτα

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, με ένα νεαρό άντρα να συλλαμβάνεται με ένα αναδιπλούμενο όπλο που έχει σχήμα πιστωτικής κάρτας.

Ευρείες, δε, αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκειά τους έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.233 άτομα, εκ των οποίων 987 ήταν Έλληνες και 246 αλλοδαποί, καθώς και σε 943 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 83 άτομα, από τα οποία 61 ήταν Έλληνες και 22 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 51 άτομα.

Ακόμα, βεβαιώθηκαν συνολικά 269 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις στη Μεσσηνία
Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:
-Πέντε άτομα για ναρκωτικά και ειδικότερα: Στα Αρφαρά συνελήφθη ένας 59χρονος διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης 2 γραμμαρίων. Στην Καλαμάτα συνελήφθη ένας 33χρονος, διότι κατείχε 3,9 γραμμάρια χασίς και στη Μεσσήνη ένας 37χρονος γιατί είχε 0,2 γραμμάρια χασίς. Τέλος, στην Καλαμάτα συνελήφθησαν ένας 51χρονος Έλληνας και ένας 21χρονος Βούλγαρος, διότι κατείχαν από ένα τσιγαριλίκι κάνναβης ο καθένας.

-Ένας 34χρονος στην Καλαμάτα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Σε έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα αναδιπλούμενο πιστόλι σε σχήμα πιστωτικής κάρτας

-Ένας 25χρονος στην Καλαμάτα για ανυποταξία στο εσωτερικό.

-Ένας 28χρονος στην Ελαία Τριφυλίας για παράβαση της νομοθεσίας περί ελεύθερου κάμπινγκ.

-Τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.