Μήνυμα νίκης για τη Δημιουργική Πρωτοβουλία από τη συγκέντρωση στον Άρι

Μήνυμα νίκης για τη Δημιουργική Πρωτοβουλία από τη συγκέντρωση στον Άρι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε προχθές στην κεντρική πλατεία Άριος, στην εκδήλωση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».

Κατά την εκδήλωση, που αφορούσε στη Δημοτική Ενότητα Άριος, μίλησε ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Στέλνει όμως και ένα ισχυρό μήνυμα για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας, τη σκληρή και καθημερινή δουλειά μας, για να κάνουμε το Δήμο Καλαμάτας ακόμα καλύτερο», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος στην έναρξη της ομιλίας του.

Επίσης, ανέπτυξε πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού του, μίλησε για τις 10+1 δράσεις και έργα που αφορούν στο σύνολο των Κοινοτήτων, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά σε έργα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού και αφορούν κάθε μία από τις

Κοινότητες της Δημοτική Ενότητας.

«Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, ξέρουμε τα προβλήματά σας, μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τη Δημοτική Ενότητα Άριος και συνολικά το Δήμο Καλαμάτας ακόμα καλύτερο. Οι βάσεις έχουν τεθεί, το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, είναι εφαρμόσιμο», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος ακολούθως παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Άριος και τους υποψήφιους συμβούλους και προέδρους των Κοινοτήτων Άριος, Αριοχωρίου, Αλωνίων, Άμμου, Ανεμομύλου και Ασπροπουλιάς.

Θουρία
Χθες στις 8.30 το βράδυ  η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» είχε προγραμματίσει εκδήλωση στη Δημοτική Ενότητα Θουρίας και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία Θουρίας.