Σίγουρος για τη νίκη δήλωσε ο Άκης Κατρίτσης

Σίγουρος για τη νίκη δήλωσε ο Άκης Κατρίτσης

Στην εκπομπή «Δώδεκα-Μια… Ψυχραιμία» της ΕΡΤ Καλαμάτας με οικοδέσποινα τη δημοσιογράφο Μαρία Τομαρά φιλοξενήθηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με το συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι», Άκης Κατρίτσης.

Στη συζήτηση που είχαν αναφέρθηκαν στους πυλώνες ανάπτυξης της Τριφυλίας, με τον κ. Κατρίτση να τονίζει την πρωτογενή παραγωγή, τον τουρισμό και τις υπηρεσίες με το εμπόριο.

Ερωτηθείς για την απόφασή του να εμπλακεί ενεργά με το Δήμο αναφέρθηκε στον κατήφορο και τη διαλυτική πορεία υπό τον κ. Λεβεντάκη, τα ψέματα που έλεγε, τις φανφάρες και την παραπληροφόρηση για σειρά ζητημάτων.

Στάθηκε δε στην ενότητα δυνάμεων που απαιτείται, τη συνεργασία, το διάλογο και τη λογοδοσία, αρχές που υπηρετεί ο συνδυασμός του, ενώ τόνισε πως πρέπει να αποκατασταθούν οι θεσμοί στη λειτουργία του Δήμου.

Παράλληλα, σημείωσε πως ο συνδυασμός «Τριφυλία Ενωμένοι» είναι πολυσυλλεκτικός και υπερκομματικός και πιστεύει στην ακομμάτιστη αυτοδιοίκηση, ενώ έκρινε ως θετικό το γεγονός ότι και τα κόμματα δεν έχουν δώσει χρίσματα ή στηρίξεις στον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης, πλην των μεγάλων Δήμων της χώρας, αλλά μόνο στις Περιφέρειες.

Επίσης, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Τέλος, ο κ. Κατρίτσης δήλωσε σίγουρος για τη νίκη προτάσσοντας την ενότητα των δημοτών, όπως άλλωστε διακηρύττει και με το όνομα του συνδυασμού του.