Συγκέντρωση νίκης του Άκη Κατρίτση στους Γαργαλιάνους

Συγκέντρωση νίκης του Άκη  Κατρίτση στους Γαργαλιάνους

Καυτηρίασε την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και ζήτησε debate με τον κ. Λεβεντάκη

Σε συγκέντρωση νίκης μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας Άκη Κατρίτση στους Γαργαλιάνους το απόγευμα της Τρίτης. Εκεί η τοπική Εκκλησία έδωσε την ευλογία της αγιάζοντας το εκλογικό κέντρο και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Τριφυλία Ενωμένοι».

Στην ομιλία του ο κ. Κατρίτσης καυτηρίασε έντονα την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και έδωσε ηχηρές απαντήσεις σε όσους από σκοπιμότητα ή άγνοια παραποιούν την ιστορία των Γαργαλιάνων, αναφέροντας τα έργα της δημαρχίας του, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα του και των τότε άξιων συνεργατών του.

Θύμισε ότι ο κ. Λεβεντάκης το 2019 έταξε λαγούς με πετραχήλια για τους Γαργαλιάνους και την Τριφυλία.

Και τόνισε: «Τα ερωτήματα των δημοτικών εκλογών στην Τριφυλία είναι ξεκάθαρα: Δημοκρατία ή φασίζουσα νοοτροπία; Νομιμότητα ή ροπή στην παρανομία; Κανονικότητα ή νοσηρότητα; Σοβαρότητα ή γελοιότητα; Αλήθεια ή ψέματα; Διάλογος ή τραμπουκισμός; Πολιτισμός ή βαρβαρότητα; Καλαισθησία ή κιτς;».

Κάλεσε δε τον κ. Λεβεντάκη σε μεταξύ τους debate, όπου θέλει, όποτε θέλει και όσες φορές θέλει.

Ο κ. Κατρίτσης είπε ακόμη πως ο συνδυασμός του έχει συγκροτημένο σχέδιο και πρόγραμμα, ενώ αναφέρθηκε στα έργα προτεραιότητας της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «Η μαζική σας παρουσία στα εγκαίνια είναι συγκέντρωση νίκης! Στέλνει σε κάθε γωνιά της Τριφυλίας το μήνυμα της νίκης! Μήνυμα Νίκης που συναντάμε παντού στην Τριφυλία. Νίκη της Τριφυλίας, Νίκη της Ενότητας, Νίκη της Δημιουργίας! Ενωμένοι νικάμε! Ενωμένοι κερδίζουμε το μέλλον που αξίζουμε!».

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.