Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης: Επιτυχίες στον Ανδάνειο Δρόμο και έναρξη εγγραφών για το τμήμα στίβου

Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης: Επιτυχίες στον Ανδάνειο Δρόμο και έναρξη εγγραφών για το τμήμα στίβου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/08/23 στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας ο 13ος ΑΝΔΑΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ απόστασης 17χλμ., καθώς και παράλληλοι δρόμοι 5χλμ.και 1000μ. γιά παιδιά. 

Διοργανωτές του Ανδάνειου δρόμοι ήταν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τοπικοί σύλλογοι του Διαβολιτσίου. Ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης συμμετείχε με τέσσερις δρομείς στο δρόμο των 17χλμ. που είχε αφετηρία την Αρκαδική Πύλη στην Αρχαία Μεσσήνη και τερματισμό στο Διαβολίτσι. Η Χριστίνα Χριστοπούλου κέρδισε την 1η θέση στις γυναίκες, ο Νίκος Ζερβάκος κατέλαβε την 6η θέση στους άνδρες, ενώ με επιτυχία ολοκλήρωσαν τον αγώνα ο Δημήτρης Ρέγγος και η Βασιλική Κουσουλάκου.                                                                

Νικητής στον αγώνα των 17χλμ. αναδείχθηκε ο πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποσπάσεων Παναγιώτης Πετρουλάκης που κατάγεται από το Μαυρομμάτι Παμίσου.                  

Επίσης στα 5χλμ νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής του Μεσσηνιακού Καλογερόπουλος Γιάννης που κατάγεται από το Σπιτάλι Μεσσήνης.

Το Δ.Σ. του ΣΑ Μεσσήνης συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου για την προσπάθειά τους και τους διοργανωτές για την επιτυχημένη δρομική εκδήλωση.

Όπως επίσης ανακοίνωσε ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης από την προσεχή Δευτέρα 4/9 και καθημερινά κατά τις ώρες 4:00-5:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης θα πραγματοποιούνται εγγραφές για το τμήμα στίβου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις από 4 ετών και άνω, ενώ θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: pro-junior (5-8 ετών), junior (8-10 ετών), τμήματα Κ14 (11-12 ετών), προ-αγωνιστικές σε όλες τις κατηγορίες(Κ16-Κ18-Κ20) και αγωνιστικές σε όλες τις κατηγορίες(Κ16-Κ18-Κ20)

Πληροφορίες-υπεύθυνοι εγγραφών: Γιάννης Πατρινιος:6973768322, Ελευθερία Πουλακου:6977925517.