Συναντήσεις του Θανάση Βασιλόπουλου με φορείς και πολίτες με… θερμή ανταπόκριση

Συναντήσεις του Θανάση Βασιλόπουλου με φορείς και πολίτες με… θερμή ανταπόκριση

Οι συναντήσεις του δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, με πολίτες και φορείς του Δήμου, συνεχίζονται.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», ο κ. Βασιλόπουλος είχε προχθές το απόγευμα συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και συγκεκριμένα με εκπροσώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, του Νομαρχιακού Τμήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας.

Κατά τις συναντήσεις υπήρξε γόνιμος διάλογος, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του συνδυασμού και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία σε Άρι, Αρφαρά και Θουρία
Από τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ανακοινώνεται, επίσης, ότι έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Άριος, Αρφαρών και Θουρίας, κατά τις οποίες ο κ. Βασιλόπουλος θα παρουσιάσει πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού, καθώς και τα 10+1 έργα και δράσεις που αφορούν στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου.

Σημειώνεται ότι ανά Δημοτική Ενότητα θα γίνει και παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και των υποψηφίων συμβούλων και προέδρων για τις Κοινότητες της εκάστοτε Ενότητας.

Αύριο και ώρα 19.30, η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Άριος.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στην κεντρική πλατεία Θουρίας, ενώ την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στην κεντρική πλατεία Αρφαρών.