Τεράστια επιτυχία και αργυρό μετάλλιο ο Μπουλάρι του ΓΣ Ακρίτα στην Πάτρα

Τεράστια επιτυχία και αργυρό μετάλλιο ο Μπουλάρι του ΓΣ Ακρίτα στην Πάτρα

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου του ΣΕΓΑΣ στο Παμπελοπονησιακό στάδιο στην Πάτρα, για τις ηλικίες κάτω των 20 ετών, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλα τα σωματεία στίβου της χώρας και με «παρών» τον ΓΣ Ακρίτα 2016. Ο καλαματιανός σύλλογος ανέβηκε στο βάθρο, χάρις στον Αντριάν Μπουλάρι, ο οποίος επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους στις μεσαίες αποστάσεις.

Κατά την πρώτη μέρα των αγώνων, ο Μπουλάρι έτρεξε στην απόσταση των 5.000μ. και κατέκτησε τη 2η θέση που αποτελεί τεράστια επιτυχία, ενώ την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, έτρεξε στην απόσταση των 3.000μ. και κατέκτησε την 6η τιμητική θέση.

«Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας και στον προπονητή κ. Κώστα Κουβαρά, που συνεχίζουν να κατακτούν μετάλλια σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν. Η σκληρή δουλειά και το οργανωμένο προπονητικό πλάνο αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας. Ο ΓΣ Ακρίτας υποστηρίζει τα όνειρα και τις προσπάθειες των αθλητών του με κάθε τρόπο, φροντίζοντας να παίρνουν μέρος σε όλες τους σημαντικούς αγώνες και να έχουν την καλύτερη δυνατή στήριξη σε κάθε τους ανάγκη» σημειώνουν οι υπεύθυνοι του καλαματιανού συλλόγου.