Θ. Βασιλόπουλος: Στο κέντρο της Καλαμάτας, τις γειτονιές της, αλλά και στις Κοινότητες οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα

Θ. Βασιλόπουλος: Στο κέντρο της Καλαμάτας, τις γειτονιές της, αλλά και στις Κοινότητες οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα

«Το μήνυμα που στέλνει η σημερινή σας παρουσία, είναι ένα μήνυμα νίκης, ένα μήνυμα για να συνεχίσουμε με περισσότερη τόλμη και μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας. Μια προσπάθεια για ένα Δήμο φιλικό, φιλόξενο, ένα Δήμο που νοιάζεται για τα καθημερινά, που εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Αλλά και για ένα Δήμο έτοιμο για το άλμα προς τα εμπρός. Για τα μεγάλα και αναπτυξιακά. Για ένα Δήμο θωρακισμένο απέναντι στις καιρικές συνθήκες, για ένα Δήμο με σύγχρονες υποδομές. Αυτό το Δήμο θέλουμε, για αυτό το Δήμο Καλαμάτας εργαζόμαστε. Με σχέδιο και όραμα. Με πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο».

Τα παραπάνω τόνισε ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, απευθυνόμενος σε πλήθος πολιτών που συγκεντρώθηκε προχθές στην κεντρική

πλατεία της Θουρίας.

Ο κ. Βασιλόπουλος παρουσίασε τους άξονες του προγράμματός του, αλλά και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί σε σχέση με έργα που αφορούν στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας, αλλά και συνολικά τις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας.

«Όπως σε αυτή τη θητεία τοποθετήσαμε ψηλά στις προτεραιότητές μας τα χωριά μας, έτσι και ως αυριανή Δημοτική Αρχή, μαζί με εσάς, με τους προέδρους, τους φορείς και τους κατοίκους όλων των περιοχών, θα είμαστε εδώ για κάνουμε πράξη

το πρόγραμμά μας», ανέφερε, συμπληρώνοντας:

«Είμαστε εδώ, δίπλα σας, για να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του τόπου σας, τις ανάγκες του τόπου μας. Για εμάς όλοι οι δημότες είναι το ίδιο, όπου κι αν μένουν. Στο κέντρο της πόλης, στις γειτονιές ή στις Κοινότητες, όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα».

Δίνοντας έμφαση στις 10+1 δράσεις και έργα που αφορούν στο σύνολο των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα βελτίωσης κοινοτικής και αγροτικής οδοποιίας, στην εκπόνηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, σε έργα αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, σε παρεμβάσεις αναπλάσεων κοινόχρηστων και αθλητικών χώρων και σε δράσεις που αφορούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας.

Ακολούθως, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας και τους υποψηφίους συμβούλους και προέδρους των Κοινοτήτων Αιθαίας, Άμφειας, Άνθειας, Θουρίας, Μικρομάνης και Πολιανής.

Χθες βράδυ η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» είχε προγραμματίσει εκδήλωση στη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία Αρφαρών.