Αποφασισμένη για τη νίκη η Καλαμάτα σήμερα στο Αιγάλεω

Αποφασισμένη για τη νίκη η Καλαμάτα σήμερα στο Αιγάλεω

Με στόχο τη διατήρηση του απόλυτου σερί, η Καλαμάτα δοκιμάζεται σήμερα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο «Μαυροθαλασσίτης», κόντρα στο Αιγάλεω. Η αναμέτρηση είναι για την 3η αγωνιστική της Super League 2 και η τοπική μας ομάδα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει τον τρόπο να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην ουσία και στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα της επιτρέψουν να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης του Νοτίου Ομίλου. Στις τάξεις της Μαύρης Θύελλας υπάρχει εμπιστοσύνη στις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας και των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν νικητές από το Αιγάλεω.

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Περικλής Αμανατίδης, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 22 συνολικά παίκτες, ανάμεσα στους οποίους δεν περιλαμβάνεται ο νεαποκτηθείς Καμπράλ. Ειδικότερα, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού είναι οι: Μέντες, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Κωστούλας, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Μόζερ, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Άλβες, Γρίβας, Κατάλντι, Μπαράλες, Ρόβας, Κωνσταντινόπουλος, Τάτος, Αρναρέλλης, Πασάς, Ακόστα, Μπενίτες, Κάνιας, Αρίμπας.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σήμερα
Ολυμπιακός Β’ – Ιωνικός (16.00, Ρέντη)

Γιούχτας – Παναχαϊκή (16.00, Βουζουνεράκειο)

Αιγάλεω – Καλαμάτα (16.00, «Στ. Μαυροθαλασσίτης»)

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Τηλυκράτης – Ηλιούπολη (15.00, Δημ. Λευκάδας)

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

Διαγόρας – Χανιά (13.00, Δημ. Ρόδου)

Ευχές σε Τριανταφυλλάκη για καλή αποκατάσταση
Η ΠΑΕ Καλαμάτα μοιράστηκε με τον φίλαθλο κόσμο μια φωτογραφία του Βασίλη Τριανταφυλλάκη από την κλινική, όπου ο άτυχος παίκτης υποβλήθηκε την Πέμπτη σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστών στο γόνατο. 

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης εγχειρίστηκε χθες με απόλυτη επιτυχία στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας μας κ. Κώστα Δημητρακόπουλο. Του ευχόμαστε σιδερένιος και καλή επιστροφή στα γήπεδα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μαύρη Θύελλα.