Η έντονη βροχόπτωση μετέτρεψε δρόμους των Γαργαλιάνων σε ποτάμια

Η έντονη βροχόπτωση  μετέτρεψε δρόμους των Γαργαλιάνων σε ποτάμια

Ενώ οι αρχικές προγνώσεις για το μίνι κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες περιοχές της χώρας δεν έδειχναν να… προβληματίζουν τη Μεσσηνία, εν τούτοις, ιδιαίτερα στις δυτικές της περιοχές, υπήρξαν δυσλειτουργίες.

Ειδικότερα, προβλήματα έφερε η ισχυρή βροχόπτωση χθες το μεσημέρι στην πόλη των Γαργαλιάνων, όπου σε πολλά σημεία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους.

Στην οδό Παναγοπούλου το νερό της βροχής για μια ακόμη φορά μετέτρεψε το δρόμο σε πισίνα. Στην κεντρική πλατεία της πόλης η οδός Τέλλου Άγρα και μέρος του δρόμου της πλατείας πλημμύρισαν από τα βρόχινα νερά. Σοβαρό πρόβλημα είχε και η περιοχή του νεκροταφείου, μπροστά από τη μάντρα οικοδομικών υλικών “Γαλανόπουλου”. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων δέχθηκε κλήσεις για τρία περιστατικά.

Σοβαρά προβλήματα υπήρξαν και στη Χοχλαστή Γαργαλιάνων, με το δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο για πολλοστή φορά να είναι σχεδόν απροσπέλαστος. Προβλήματα σημειώθηκαν και στην εθνική οδό Φιλιατρών – Μαραθόπολης, στο ύψος του Λαγκούβαρδου, αλλά και σε άλλα σημεία.