Η Καλαμάτα στις 2 μ.μ. με Χανιά την Κυριακή και με οικογενειακή κερκίδα

Η Καλαμάτα στις 2 μ.μ. με Χανιά την Κυριακή και με οικογενειακή κερκίδα

Για τις 2 μ.μ. ορίστηκε η έναρξη του κυριακάτικου αγώνα της Καλαμάτας με τα Χανιά για την 4η αγωνιστική της Super League 2. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής με την τοπική μας ομάδα να θέλει διακαώς τη νίκη για να διευρύνει το απόλυτο νικηφόρο σερί και να συνεχίσει μόνη της στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. Ο προπονητής, της Καλαμάτας, Περικλής Αμανατίδης, «πονοκεφαλιάζει» για τη συμμετοχή των Αρίμπας, Κάνιας, που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος για τη συνέχεια περιλαμβάνει επίσης, το Σάββατο (4 μ.μ.) τα παιχνίδια Παναθηναϊκός Β’-Ολυμπιακός Β’, Ιωνικός–Τηλυκράτης, Καλλιθέα–Γιούχτας και την Κυριακή τις συναντήσεις Ηλιούπολη-Διαγόρας (2 μ.μ.) και Παναχαϊκή–Αιγάλεω (4 μ.μ.).

Στο Στάδιο της Παραλίας αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή αρκετός κόσμος, «ζεσταμένος» από τις αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά και από την απόφαση της ΠΑΕ να λειτουργήσει οικογενειακή κερκίδα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ φέρνει την οικογένεια στο γήπεδο με την οικογενειακή κερκίδα “ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – One Family” σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ΘΥΡΑ 1 του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας.

Με το κόστος τους ενός εισιτηρίου μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους(ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας.

Σε συνεργασία με την εταιρία παιχνιδιών και σχολικών ειδών TOYCITY, θα παρέχουμε στους μικρούς φίλους της ομάδας διαδραστικά happenings και διάφορα παιχνίδια καθώς και πολλά δώρα!

Σκοπός να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό κλίμα, χτίζοντας μαζί το μέλλον της Μαύρης Θύελλας! Σας περιμένουμε όλους εκεί!».