Καλαμάτα-Χανιά σήμερα στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής

Καλαμάτα-Χανιά σήμερα στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής

Αποφασισμένη για τη νίκη η Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα τα Χανιά, στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας και η Μαύρη Θύελλα προβλέπεται ότι θα έχει πολυάριθμους φιλάθλους στο πλευρό της, για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση του 3πόντου.

Η τοπική μας ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την πορεία της στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Νίκη στο σημερινό παιχνίδι για την Καλαμάτα θα έχει πολλαπλή αξία, καθώς όχι μόνο θα τη διατηρήσει στην κορυφή, αλλά θα κρατήσει τους φιλόδοξους Κρητικούς μακριά, ενώ θα δώσει μήνυμα ισχύος προς όλους τους αντιπάλους.

Η αποστολή αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές:
Μέντες, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Κωστούλας, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Δημόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κατάλντι, Τάτος, Καμπράλ, Ακόστα, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Πασάς, Μπαράλες, Μπενίτες

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Καλαμάτα-Χανιά διατίθενται από τα εκδοτήρια του Σταδίου της Παραλίας 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή
Ολυμπιακός Β’-Παναθηναϊκός Β 3-1

Σάββατο 21 Οκτωβρίου
Ιωνικός-Τηλυκράτης 1-0
Καλλιθέα-Γιούχτας 1-0

Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 2 μ.μ.
Ηλιούπολη-Διαγόρας
Καλαμάτα-Χανιά
Παναχαϊκή-Αιγάλεω, 4 μ.μ.

Επίσκεψη στο 13ο & 24ο Δημοτικό Σχολείο!
Οι επισκέψεις σε σχολεία συνεχίστηκαν χθες για δεύτερη μέρα για την ομάδα της Καλαμάτας. Αυτή τη φορά παρουσία ποδοσφαιριστών, του προπονητή κ. Αμανατίδη και του γενικού αρχηγού κ. Μαυρέα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο 13ο και στο 24ο Δημοτικό Σχολείο. Μάλιστα, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση των υπευθύνων της ΠΑΕ και ετοιμάζονται να βρεθούν την Κυριακή στην οικογενειακή κερκίδα που έχει προετοιμάσει η τοπική μας ομάδα για το ματς με τα Χανιά! Η δράση θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα σε άλλα σχολεία!