Καλαμάτα: Εισιτήρια και οικογενειακή κερκίδα για τον αγώνα με Χανιά

Καλαμάτα: Εισιτήρια και οικογενειακή κερκίδα για τον αγώνα με Χανιά

«Την Κυριακή 22/10 στις 14.00 έχουμε αγώνα!» υπενθυμίζει η ΠΑΕ Καλαμάτα, ανακοινώνοντας ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι κορυφής της Super League 2 με τα Χανιά στο Στάδιο της Παραλίας ξεκινάει από σήμερα και η δυναμική παρουσία των φιλάθλων μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 17.00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Τιμές Εισιτηρίων:
Θύρα VVIP:30 ευρώ
Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ
Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ

Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Αντιπροσωπεία της Μαύρης Θύελλας στο 9ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας!
Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας προς την τοπική κοινωνία και τις νέες γενιές η ομάδα της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να κάνει επισκέψεις σε σχολεία. Έτσι, όπως έκανε γνωστό χθες η ΠΑΕ «αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μας και μέλη του τεχνικού team στο πλαίσιο της αθλητικής αρωγής, βρέθηκαν στο 9ο & 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας όπου εκεί γνωρίστηκε με τους μαθητές! Εκεί παίξαμε ποδόσφαιρο, μοιράσαμε μπάλες και προσκλήσεις για την Οικογενειακή Κερκίδα-One Family καθώς και αυτόγραφα για τους μικρούς φιλάθλους της ομάδας μας!

Συνεχίζουμε με όραμα την προώθηση του αθλητισμού στη νέα γενιά!».