Κατρίτσης για Λεβεντάκη: «Όπως ήρθε, με ύβρεις, λάσπη και υπονοούμενα, έτσι και φεύγει»

Κατρίτσης για Λεβεντάκη: «Όπως ήρθε, με ύβρεις, λάσπη και υπονοούμενα, έτσι και φεύγει»

«Όπως ήρθε, με ύβρεις, λάσπη και υπονοούμενα, έτσι και φεύγει» είπε για τον κ. Λεβεντάκη ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Άκης Κατρίτσης, καταχειροκροτούμενος στην πρώτη κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Κοπανάκι, η οποία χαρακτηρίστηκε συγκέντρωση θριαμβευτικής νίκης του συνδυασμού «Τριφυλία ενωμένοι».

«Σας ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω σαν να είμαι στο δεύτερο σπίτι μου! Σας ευχαριστώ, που από εδώ σήμερα στέλνετε ένα ηχηρό μήνυμα ανατροπής που θα ακουστεί σε όλη την Τριφυλία!» είπε ο κ. Κατρίτσης με το πλήθος κόσμου των υποστηρικτών του να χειροκροτεί ασταμάτητα.

Νωρίτερα, τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Αετού Δημήτρης Δριμής, αναφερόμενος στα ψέματα που αράδιασε στο Κοπανάκι ο κ. Λεβεντάκης με παράθεση στοιχείων που δεν αμφισβητούνται.

Ο κ. Κατρίτσης αποδόμησε τους ισχυρισμούς Λεβεντάκη σημείο σημείο και τόνισε ότι «στις εκλογές κρίνεται πρώτα πρώτα η απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Κρίνονται τα τέσσερα χρόνια της θητείας της. Παράλληλα, κρίνεται το παρόν αλλά και κυρίως το μέλλον του τόπου».

Σημείωσε πως «ήρθε στο Κοπανάκι ο απερχόμενος δήμαρχος και τι είπε; Ποιος είναι ο απολογισμός που έκανε; Ποια η λογοδοσία του; Ψέματα. Προσβολές. Ύβρεις. Αλήθεια; Καμία! Μόνο ψέματα. Αυτό ξέρει. Να λέει ψέματα. Έχει τσακωθεί με την αλήθεια. Το μόνο που ξέρει είναι να λέει ψέματα. Ψέματα και στον καθρέφτη του».

Ο Άκης Κατρίτσης μίλησε καταχειροκροτούμενος για το συνδυασμό του, ανέλυσε τις προγραμματικές αρχές και θέσεις του για το μέλλον της Τριφυλίας και επισήμανε: «Η Τριφυλία χρειάζεται σταθερότητα αλλά και σοβαρότητα. Θα αφήσετε να μπλέξει σε περιπέτειες; Θα δώσετε λευκή επιταγή σε έναν αφερέγγυο;».

«Η εγκατάλειψη που βιώνει το Κοπανάκι έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Λεβεντάκης. Η παρακμή που αντιμετωπίζει ο Αετός έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Λεβεντάκης. Ο ξεπεσμός της Τριφυλίας έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Λεβεντάκης. Η ψήφος σας δεν έχει ονοματεπώνυμο! Έχει όμως ταυτότητα! Ταυτότητα αλλαγής! Ταυτότητα Δημοκρατίας! Ταυτότητα Ανατροπής! Ταυτότητα Δημιουργίας! Σας ζητώ ισχυρή εντολή την ερχόμενη Κυριακή, για να αφήσουμε πίσω ό,τι μας πλήγωσε και να βάλουμε μπροστά τη δημιουργία μιας ισχυρής Τριφυλίας! Να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα! Και θα τα καταφέρουμε! Μαζί! Ενωμένοι!» τόνισε ο κ. Κατρίτσης καταχειροκροτούμενος.