Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα  Αρτεμισίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν αυτές τις ημέρες στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και συγκεκριμένα στη σήραγγα Αρτεμισίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Οι ρυθμίσεις, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 138,1 και 139,5 (σήραγγα Αρτεμισίου με κατεύθυνση προς Καλαμάτα) και ειδικότερα:

Έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 26 Οκτωβρίου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Αρτεμίσιο Κ), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contraflow).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Σε όλο το διάστημα ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων από τη σήραγγα Αρτεμισίου, από το πρωί στις 9.00 έως και το βράδυ στις 8.00.

Κατά τη διάρκεια ισχύος της απαγόρευσης τα οχήματα μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα εξέρχονται στον κόμβο Στέρνας και θα εισέρχονται στον Κόμβο Τρίπολης Βόρεια. Αντίστοιχα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται στον κόμβο Τρίπολης Βόρεια και θα εισέρχονται στον κόμβο Στέρνας.