Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο έως τέλος Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στον αυτοκινητόδρομο έως τέλος Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη έως τέλος του μήνα λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, ενώ αφορούν στο χρονικό διάστημα έως 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, μέχρι τέλος του μήνα στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα θα γίνει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και περιορισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα, από τη χιλιομετρική θέση 190,400 έως την 191,900, στην περιοχή της Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.