Ο Μητσοτάκης “παίζει τα ρέστα του” από την Τρίπολη για τον Δ. Πτωχό

Ο Μητσοτάκης “παίζει τα ρέστα του”  από την Τρίπολη για τον Δ. Πτωχό

Με προσδοκία για νίκη στην Πελοπόννησο

Η προεκλογική περίοδος για τον πρωθυπουργό δε σταμάτησε στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού έχουν μείνει ορισμένα – κρίσιμα- υπόλοιπα και για το β’ γύρο. Ένα από αυτά είναι και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για το λόγο αυτό ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αρκαδία σήμερα στις 7.00 το απόγευμα και θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του Δ. Πτωχού στην Τρίπολη, ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές. Κι αυτό, καθώς ο Δημήτρης Πτωχός νίκησε παντού πλην Αρκαδίας, λόγω και της καταγωγής του αντιπάλου του Πέτρου Τατούλη.

Σημειωτέον ότι ο κ. Πτωχός έχει κάνει ήδη άνοιγμα στους ψηφοφόρους όλων των παρατάξεων που δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο, ενώ επισημαίνει την ανάγκη συμμετοχής και στις κάλπες της επόμενης Κυριακής, καθώς μπορεί να έχουν κριθεί πολλοί Δήμοι, αλλά όχι η Περιφέρεια.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο, πάντως, είναι αισιόδοξοι πως ο κ. Πτωχός, που για 0,40% δεν έγινε περιφερειάρχης από τον πρώτο γύρο, θα κερδίσει στο δεύτερο.

Βέβαια, το παράδοξο είναι ότι από τη μια πλευρά ο κ. Πτωχός κάνει ανοίγματα προς τα άλλα κόμματα, αλλά από την άλλη δέχεται και την υποστήριξη του προέδρου της Ν.Δ., προκειμένου να πετύχει την πολυπόθητη νίκη…

Α.Π.