Περίπατος σήμερα σε Καρδαμύλη και Στούπα για καλό σκοπό

Περίπατος σήμερα σε Καρδαμύλη και Στούπα για καλό σκοπό

Αρωγός και φέτος στέκεται το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “NARTURA” στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, διοργανώνοντας σήμερα Κυριακή, 1η Οκτωβρίου, έναν αγώνα που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια.

Εμπνεύστρια και εμψυχώτρια -τότε και τώρα- η Μαριέλλα Τόμας, που μαζί με τη Ρένα Μπαλακτάρη και τη Μάρω Πεδιαδιτάκη, ως μια παρέα, και με τη συμμετοχή 40 ατόμων έκαναν την αρχή. Το 2022 δε, με τη συμβολή του σωματείου, η συμμετοχή έφτασε στα 103 άτομα.

«Στις 18:00 περπατάμε, ξεκινώντας, και πάλι, από το γραφικό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου και -μέσω ποδηλατόδρομου- τερματίζουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο “Νίκος Καζαντζάκης” στη Στούπα. Ο νικητής θα πάρει ως έπαθλο ένα βιβλίο του καθηγητή Δημήτρη Γαλάρη, μεγάλο μελετητή του ήρωα Νικήτα Νηφάκη, τον οποίο είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε ως κύριο ομιλητή σε σχετική εκδήλωση που διοργανώσαμε φέτος τον Αύγουστο στην Καρδαμύλη.

Τα μπλουζάκια για τη συμμετοχή σας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τη Μαρία Θεοδωρακέα στο Lefktron Hotel στη Στούπα. Το κόστος τους ανέρχεται στα 10 ευρώ το ένα. Τα νερά είναι μια ευγενική προσφορά του Kalogria Restaurant.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι αμέσως μετά τον περίπατο που διοργανώνουμε στη Στούπα ξεκινάει και στην Καρδαμύλη, γύρω στις 20.00, ένας αντίστοιχος περίπατος. Τη διοργάνωση εδώ υπογράφει η Τένια Παπαγεωργίου.

Όλοι μαζί για έναν ιερό σκοπό! Σας περιμένουμε!» αναφέρεται σε κάλεσμα-ενημέρωση του Σωματείου “NARTURA”.