Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο Στυλιανός Αλεξόπουλος εκ των αποτυχόντων συμβούλων της Κοινότητος Ζευγολατίου δια χθεσινής προς την Νομαρχίαν αναφοράς του, ζητεί να κηρυχθή έκπτωτος του αξιώματος του συμβούλου ο σύμβουλος της άνω κοινότητος Κ.Β. Γκότσης, καθόσον ούτος τυγχάνων γραμματεύς της κοινότητος δεν υπέβαλε παραίτησιν εκ της θέσεώς του ταύτης εντός της τασσομένης υπό του νόμου προθεσμίας αλλά δύο ημέρας προ της εκλογής.

-ΧΘΕΣ περί την 3.30 απογευματινήν,  άγνωστοι πόθεν προελθόντες, ερρίφθησαν τρεις πυροβολισμοί και έθραυσαν τους υαλοπίνακας του επί της οδού Λακωνικής Πρακτικού Λυκείου, χωρίς ευτυχώς να συμβή ουδέν δυστύχημα εις τους εντός της αιθούσης μαθητάς. Η Αστυνομία ενεργεί προς ανακάλυψιν και σύλληψιν των ενόχων.

-ΠΑΘΟΥΣΗΣ καθίζησιν της βορείας πλευράς του υδραγωγείου Φιλιατρών εκ των συνεχών βροχών, το δημοτικόν συμβούλιον απεφάσισε την επισκευήν τούτου και τον καθαρισμόν των πηγών άνευ δημοπρασίας και δι’ ημερομισθίων εργατών, αναθέσαν την φροντίδα εις τον Δήμαρχον λόγω του επείγοντος της εκτελέσεως των εργασιών.

ΕΠΙΣΗΣ το κοινοτικόν συμβούλιον Μουργιατάδων εψήφισε πίστωσιν δραχμών 5.000, εξουσιοδότησε δε τον πρόεδρον αυτού, ίνα δια του εν λόγω ποσού προβή εις την επισκευήν αμφοτέρων των υδραγωγείων της κοινότητος επί αποδόσει λογαριασμού.