Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΦΙΧΘΗ εξ Αθηνών η καλλιτέχνις μοδίστα γυναικείων Πίλων Δις Μ. Εϊπίδου πλουτίσασα το επί της Πλατείας Υπαπαντής κατάστημά της με τα πλέον σικ μοντέλλα της χειμερινής σαιζόν. Αφθονία νουβωτέ σχεδίων. Καπέλα  νοστιμώτατα και πολύ σκερτσόζικα μέχρι δραχ. 150.

-ΑΠΟ μεθαύριον θα έχωμεν άριστα συγκροτημένον μουσικόν θίασον με θιασάρχην τον Ζαφειρίου, ο οποίος θα αρχίση τας παραστάσεις του εις το χειμερινόν Αμερικανικόν Κινηματοθέατρον. Προς τούτο αφίκετο ο γνωστό καλλιτέχνης Βάζας.

Η οπερέττα το Ζαφειρίου αποτελείται από 32 μέλη, εκ των καλυτέρων στοιχείων του μουσικού ελληνικού θεάτρου. Εκτός της συμμετοχής του ζεύγους Βάζα, δημοφιλεστάτου εις την πόλιν μας, έχει ο νέος θίασος να επιδείξη δύο χαριτωμένες σουμπρέττες, την δίδα Νέλλην Ροζιέ και την κυρίαν Γαετάνου.

Επίσης τον τενόρον του μελοδράματος Δρακόπουλον. Τον χορευτήν του θιάσου Ριτσιάρδη Ν. Κωτζίδην. Ο θίασος έχει τέλειον μπαλέτο και κόρο. Αναμφισβητήτως με την άριστην του σύνθεσιν ο θίασος θα επισπάση την αμέριστον υποστήριξιν της κοινωνίας μας.