Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΠΕΒΙΩΣΕ και εκηδεύθη μεγαλοπρεπώς προπεμφθείς μέχρι της τελευταίας του κατοικίας υπό της πλέον εκλεκτής κοινωνικής μερίδος της πόλεώς μας ο απόστρατος Ηλ. Μητρόπουλος, ένας τύπος κοινωνικού αγαθού και σεμνού ανθρώπου, ο οποίος ηυτύχησε να ίδη τα τέκνα του αποκαθιστάμενα εις την κοινωνίαν και καταλαμβάνοντα επίλεκτον θέσιν εν αυτή. Τα τέκνα του μεταστάντος και ιδία τον φίλον Δ. Μητρόπουλον, ανθυπομοίραρχον, το «Θάρρος» συλλυπείται θερμώς.

-ΕΙΣ το χωρίον Αίπεια της Θουρίας προχθές ο εκεί κρεοπώλης Ιω. Τσιλίκος εντός του κρεοπωλείου του επετέθη κατά του συγγενούς του Β. Τσιλίκου με τον σκοπόν να τον φονεύση. Τη επεμβάση όμως των παρατυχόντων απεσοβήθη το κακόν. Ο δράστης συλληφθείς υπό της Αστυνομίας ωδηγήθη ενταύθα και παρεδόθη εις τον Εισαγγελέα.

-Ο Παναγιώτης Μαλικούρτης, κάτοικος Σπερχογείας της Θουρίας, περιελθών εις έριδα μετά του Ευαγγέλου Χειλά, κατοίκου  Αντικαλάμου, ετραυμάτισεν αυτόν δια κλαδευτηρίου εις τον λαιμόν. Ο δράστης συλληφθείς υπό της Αστυνομίας και οδηγηθείς ενταύθα παρεδόθη εις τον Εισαγγελέα.