Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο Δημήτριος Αρ. Δημητρόπουλος και η δις Βούλα Δ. Παναγοπούλου ετέλεσαν τους γάμους των εν Ναζηρίω. Παράνυμφος παρέστη ο Ν. Γριλιόπουλος. Εις τους νεονύμφους η διεύθυνσις του «Θάρρους» εύχεται πάσαν ποθητήν ευτυχίαν.

-ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝ το συμβούλιον της Κοινότητος Λυκίσσης την ανάγκην εγκαταστάσεως τηλεφωνικής συγκοινωνίας ως αναπόδραστον απεφάσισεν, ίνα το εξ 9.000 δραχμών κατατεθειμένον εις το εν Πύλω Υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης ποσόν, καθώς και το εξ εκποιήσεως των ομολογιών του αναγκαστικού δανείου εισπραχθησόμενον ποσόν, διατεθή δια τον ανωτέρω σκοπόν.

-ΑΠΕΦΑΣΙΣΘH υπό του κοινοτικού συμβουλίου Αρμενιών η αγορά του αναγκαιούντος οικοπέδου δια την ανέγερσιν διδακτηρίου του εκεί δημοτικού σχολείου, προς τον σκοπόν δε τούτον εψηφίσθη πίστωσις δραχμών 15.000.

-ΟΙ κάτοικοι της Κοινότητος Αλαγωνίας δια χθεσινής προς την Νομαρχίαν αναφοράς των φερούσης τας υπογραφάς των περισσοτέρων κατοίκων, καταγγέλλουν ότι ο πλειοψηφών προεδρεύων κοινοτικός σύμβουλος αποφεύγη την σύγκλησιν του συμβουλίου δια την εκλογήν προέδρου.