Τέμπη: Ολοκληρώνονται σήμερα οι απολογίες των στελεχών του ΟΣΕ -Η έρευνα θα στραφεί στην ΕΡΓΟΣΕ

Τέμπη: Ολοκληρώνονται σήμερα οι απολογίες των στελεχών του ΟΣΕ -Η έρευνα θα στραφεί στην ΕΡΓΟΣΕ

Στο γραφείο του εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών, πρόκειται να βρεθεί σήμερα (24/10) το πρωί ένας πρώην αναπληρωτής διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΣΕ.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του larissanet.gr, το πρώην στέλεχος θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών δια παραλείψεως και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή δια παραλείψεως.

Τέμπη: Η έρευνα αναμένεται να στραφεί προς την ΕΡΓΟΣΕ

Με την απολογία του συγκεκριμένου κλείνει ένα κύκλος καταθέσεων πρώην ανώτερων στελεχών του ΟΣΕ, και πλέον η ανακριτική έρευνα αναμένεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να στραφεί σε στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής από τα 15 άτομα που κλήθηκαν να απολογηθούν για το ρόλο τους στο πολύνεκρο δυστύχημα, έχουν προφυλακιστεί και παραμένουν προφυλακισμένοι σχεδόν οχτώ μήνες μετά το τραγικό συμβάν, ο σταθμάρχης της βραδινής βάρδιας και ο πρώην Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Λάρισας.

Πηγή: iefimerida.gr