Αρκέστηκε στο “χ” η Καλαμάτα με Ολυμπιακό Β’

Αρκέστηκε στο “χ” η Καλαμάτα με Ολυμπιακό Β’

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο με πολλή παγωνιά και χωρίς θεατές, λόγω εργασιών, στο γήπεδο του Ρέντη, όπου δοκιμάστηκε σήμερα η Καλαμάτα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2, ο απολογισμός ήταν ένας βαθμός.

Η τοπική μας ομάδα έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Β’, ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς το δημιουργικό παιχνίδι και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες σπάνιζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.

Η Καλαμάτα χρειαζόταν τη νίκη, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα κατά την προηγούμενη αγωνιστική και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, όμως ο Ολυμπιακός Β’ που είχε στην αρχική 11άδα και τον Ελ Αραμπί, δεν προσφερόταν για κάτι τέτοιο. Είναι η ομάδα των ισοπαλιών στο Νότιο Όμιλο και η σημερινή ήταν η πέμπτη, ενώ έχει μόλις μια ήττα (και 3 νίκες), τη στιγμή που η Καλαμάτα έχει 3 ήττες…

Η Μαύρη Θύελλα έμεινε 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα των Χανίων και 4 από τη 2η Καλλιθέα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί την ουραγό Παναχαϊκή στο Στάδιο της Παραλίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριελ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Κατσουλίδης (68’ Παπακανέλλος), Κουτσίδης, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Καράκουτης, Μαρίνος (59’ Κωστή), Φαντιγκά (83’ Κεϊτά), Μπα, Ελ Αραμπί
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος): Γιαννίκογλου, Μοζέρ, Βαλεριάνος, Κωστούλας (83’ Κωνσταντινόπουλος), Δημόπουλος (76’ λ.τρ. Μπαξεβάνος), Παπατόλιος, Κατάλντι (36’ λ.τρ. Καραγκούνης), Ματέους Άλβες, Ακόστα (83’ Ραπόζο), Πασάς, Μπαράλες.

Super League 2 – Νότιος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Καλλιθέα-Τηλυκράτης 3-0
Ιωνικός-Παναθηναϊκός Β’ 2-0
Χανιά-Αιγάλεω 2-0
Παναχαϊκή-Διαγόρας 1-1
Ηλιούπολη-Γιούχτας 0-0
Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα 0-0

H Βαθμολογία
1.Χανιά 22
2.Καλλιθέα 20
3.Καλαμάτα 16
4.Ιωνικός 14
5.Διαγόρας 13
6.Γιούχτας 12
7.Ηλιούπολη 11
8.Αιγάλεω 8
9.Τηλυκράτης 7
10.Παναθηναϊκός Β’ 6
11.Ολυμπιακός Β’ 4
12.Παναχαϊκή 4
-Ο Ολυμπιακός Β’ έχει ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από το περυσινό πρωτάθλημα

Η επόμενη αγωνιστική
Ολυμπιακός Β’-Χανιά
Καλαμάτα-Παναχαϊκή
Αιγάλεω-Ηλιούπολη
Διαγόρας-Καλλιθέα
Γιούχτας-Ιωνικός
Τηλυκράτης-Παναθηναϊκός Β’