Δήμος Πύλου – Νέστορος: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον απρόσμενο χαμό του Γιώργου Ανδρινόπουλου

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον  απρόσμενο χαμό του Γιώργου Ανδρινόπουλου

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον απρόσμενο χαμό του Γιώργου Ανδρινόπουλου ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος,

Παναγιώτης Θ. Καρβέλας, σημειώνει:

«Θλίψη σκόρπισε το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του συμπατριώτη κι αγαπημένου μου φίλου Γιώργου Ανδρινόπουλου, τις βραδινές ώρες της Τρίτης 21ης Νοεμβρίου στην Ίκλαινα της Δ.Ε. Πύλου του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Ο αιφνίδιος χαμός του Γιώργου, ενός πολύ δραστήριου κι αγαπητού μέλους της κοινωνίας μας, ενός άξιου αυτοδιοικητικού που τόσο απροσδόκητα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, μας γέμισε με θλίψη και ανείπωτο πόνο.

Ο Γιώργος Ανδρινόπουλος υπηρέτησε με συνέπεια, πολιτικό ήθος και αυταπάρνηση την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως κοινοτικός σύμβουλος Ίκλαινας, δημοτικός σύμβουλος και εν συνεχεία ως αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πύλου, καθώς υπήρξε και ενεργό μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Ήταν πρωτοπόρος στις αγροτικές καλλιέργειες, καθώς επίσης διέκρινε από τους πρώτους πολύ νωρίς την αλματώδη ανάπτυξη της περιοχής της Γιάλοβας και προέβη σε επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις.

Τον ευχαριστώ, για άλλη μια φορά και δημόσια, για την τιμή που είχα να συνεργαστώ μαζί του τόσο ως υπάλληλος του Δήμου, την περίοδο που ο Γιώργος ήταν αντιδήμαρχος, όσο και με την αμέριστη στήριξή του στις εκλογές του 2019 και του 2023, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως δήμαρχος.

Εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, με την ελπίδα να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουν ενωμένοι».