Δυνατότητα για ηλεκτρονικό εισιτήριο στο ματς της Καλαμάτας με το Διαγόρα

Δυνατότητα για ηλεκτρονικό εισιτήριο στο ματς της Καλαμάτας με το Διαγόρα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι αποδέχθηκε το αίτημα του Διαγόρα για αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του πρώτου γύρου (λόγω εργασιών επανασποράς στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου) κι έτσι η επικείμενη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο της Παραλίας, αντί για εκτός έδρας.

Η συνάντηση ορίστηκε να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 19/11/2023 και ώρα 15:00 και για πρώτη φορά φέτος θα ισχύσει η δυνατότητα ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Στην προσπάθεια του συλλόγου για αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας, η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ προσφέρει την λύση αγοράς του επόμενου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.fckalamata.gr/eisitiria/

Πλέον οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριο τους online από τον υπολογιστή τους, το tablet τους ή ακόμα κι από το κινητό τους τηλέφωνο με τρόπο απλό και γρήγορο. Επίσης, μπορούν να τυπώσουν μόνοι τους το εισιτήριό τους.

Για την αγορά εισιτηρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας απαιτείται η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA ή ΜΑSTERCARD. Για τις αγορές μέσω διαδικτύου, η πληρωμή του ποσού γίνεται εφάπαξ.

«Σφυρίζει» ο Ντάουλας
Ο Φώτης Ντάουλας του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την επικείμενη αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Διαγόρα, ενώ το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο έχουν αναλυτικά ως εξής:

Σάββατο 18/11 – 15:00

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας), Φίλος (Βοιωτίας)-Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Κυριακή 19/11 – 15:00

Καλαμάτα – Διαγόρας: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Παύλος-Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

Γιούχτας – Χανιά: Μπαϊρακτάρης, Μητροφάνης-Νικολάου (Αθηνών)

Τηλυκράτης – Παναχαϊκή: Μπουτσικος, Τσεχειλίδης-Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Ιωνικός – Καλλιθέα: Κουκουλάς (Λέσβου), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κουφός (Μακεδονίας).

Αναβλήθηκε λόγω εθνικών ομάδων το Παναθηναϊκός Β-Ηλιούπολη