ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ: Παρουσίαση του προγράμματος Artolio στη Σαουδική Αραβία και διερεύνηση αγοράς

ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ: Παρουσίαση του προγράμματος Artolio στη Σαουδική Αραβία και διερεύνηση αγοράς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του επιστημονικού υπευθύνου και του υπεύθυνου marketing του προγράμματος Artolio από τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (Τμήμα Ελαίας Καλαμάτας) στη Σαουδική Αραβία.

Κατά την επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Riyadh, μεταξύ 14 και 20 Νοεμβρίου, εκτός της έρευνας αγοράς της χώρας και των επαφών με τοπικούς εισαγωγείς, αλλά και Έλληνες που διαμένουν εκεί και γνωρίζουν την κατάσταση στο χώρο, πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία παρουσίαση για το Ελληνικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο.

Η παρουσίαση έγινε από τον επιστημονικό υπεύθυνο Παναγιώτη Κάτσαρη και τον υπεύθυνο marketing Ηλία Καλφακάκο.

Στην παρουσίαση, όπου είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν παράγοντες της τοπικής αγοράς, εισαγωγείς, σεφ κ.λπ., έγινε και ανάλυση των ιδιαίτερων χημικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου.

Δοθείσης δε της ευκαιρίας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους τον πρέσβη της Ελλάδας στη Σαουδική Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο, τον πρόξενο Ιάσονα Νικόλαο Καρανίκα, τη γραμματέα Όλγα Καραχισαρλή, καθώς και το βοηθητικό προσωπικό της πρεσβείας. Οφείλουμε, επίσης, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη σύζυγο του πρέσβη κα για τη θερμή υποδοχή και τη σημαντική συμβολή της στην προετοιμασία της παρουσίασης».

Συνολικά τα συμπεράσματα της επίσκεψης θα αναλυθούν κατά την ημερίδα ολοκλήρωσης του έργου αύριο Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.