Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό ετοιμάζεται η Καλαμάτα ’80

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό ετοιμάζεται η Καλαμάτα ’80

Κάλεσμα για έγκαιρη προμήθεια καρτών διαρκείας, εισιτηρίων ή μαθητικών προσκλήσεων

Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι ετοιμάζεται να ζήσει το Στάδιο της Παραλίας. Η Καλαμάτα ’80 θα υποδεχθεί εκεί το προσεχές Σάββατο 2 Δεκεμβρίου για την 6η αγωνιστική της Volley League, τον 2ο στην κατάταξη Παναθηναϊκό. Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι πολύ μεγάλο και η διοίκηση του ΑΟΚ ’80 εξέδωσε ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο. Για την παρακολούθηση του αγώνα οι φίλαθλοι μπορούν προμηθευτούν κάρτα διαρκείας για όλη τη σαιζόν, απλό εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή μαθητική πρόσκληση για νέα παιδιά έως 18 ετών.

Η προπώληση καρτών διαρκείας και εισιτηρίων και η παροχή των μαθητικών προσκλήσεων ξεκίνησαν να διατίθενται από χθες και έως την Παρασκευή μπορούν να τις προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικα Υλικά (Νεδοντος 130) και το Σάββατο 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας.

Οι μαθητικές προσκλήσεις που θα διατεθούν είναι 200, με τη διοίκηση της Καλαμάτα ’80 να διευκρινίζει ότι: σε όλες τις περιπτώσεις κάθε άτομο δε μπορεί να παραλάβει περισσότερες από 2 μαθητικές προσκλήσεις ταυτόχρονα. Για την είσοδο είναι πιθανόν να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιηθεί η ηλικία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κρατήσεις προσκλήσεων και η διάθεσή τους γίνεται μεχρι εξαντλήσεως τους.

Λόγω αυξημένης ζήτησης προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να προμηθεύεται από νωρίς τα εισιτήρια για τους αγώνες έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστερήσεις κατά την είσοδο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.