Μια από τα ίδια στο Στάδιο και Καλαμάτα-Διαγόρας 1-2…

Μια από τα ίδια στο Στάδιο και Καλαμάτα-Διαγόρας 1-2…

Μια ζέστη μια κρύο στο Στάδιο της Παραλίας και μετά τη νικηφόρα παρουσία της Καλαμάτας στο προηγούμενο ματς με τον Τηλυκράτη σήμερα το απόγευμα ακολούθησε νέα ψυχρολουσία, με την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Διαγόρα -έναν αντίπαλο που δεν συγκαταλέγεται καν στις ομάδες «πρώτης γραμμής» της Super League 2.

Έτσι, η 8η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου βρήκε τη Μαύρη Θύελλα να υποχωρεί στην 3η θέση, πίσω από τα Χανιά που «κόλλησαν» στο «0» στο κρητικό ντέρμπι με τον Γιούχτα, αλλά και πίσω από την Καλλιθέα που επωφελήθηκε και πέρασε 2η, παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό στη Νίκαια.

Η τοπική μας ομάδα, στον 2ο αγώνα με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο, αναλώθηκε σε μια φλύαρη υπεροχή στο α’ ημίχρονο και στις αρχές του β’ ημιχρόνου προδόθηκε για μια ακόμη φορά από τα μετόπισθεν, δεχόμενη δύο γκολ σε ελάχιστα λεπτά: στο 58’ ο Μανιάς με ένα εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Γιαννίκογλου στο δεξί «Γ» της εστίας του και πριν καλά καλά κοπάσουν οι χαρές στις τάξεις του Διαγόρα, ο Λαεσάι στο 61’ με ατομική προσπάθεια και σουτ, έδωσε την αφορμή για ξέφρενα πανηγύρια, καθώς ούτε οι ίδιοι μπορούσαν να πιστέψουν αυτό το 0-2. Το μόνο που κατάφερε από εκεί και πέρα η Καλαμάτα ήταν να μειώσει στο 79’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε προς το τέλος του αγώνα, δεχόμενος δεύτερη κάρτα από τον διαιτητή Ντάουλα για «θέατρο».

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος):

Γιαννίκογλου, Ραπόσο, Κωστούλας, Μπαξεβάνος, Βαλεριάνος (67′ Κατάλντι), Παπατόλιος (80′ Ρόβας), Μπενίτεζ (60′ Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Ακόστα (80′ Γρίβας), Πασάς (67′ Καμπράλ), Μπαράλες.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θωμάς Γράφας):

Σηφάκης, Τσάβος (74′ Σταματούλας), Νικολής (15′ λ.τρ. Μανωλάκης), Ιγνάτοβιτς (74′ Λούκιτς), Δημητρίου, Μασούρας, Μούντες, Λεσάι (75′ Ροντρίγκες), Πάρντο, Αντεσίνα (70′ Φέκκας), Μανιάς.

Super League 2-Νότιος Όμιλος

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β’ 0-0

Καλαμάτα-Διαγόρας 1-2

Γιούχτας-Χανιά 0-0

Τηλυκράτης-Παναχαϊκή 2-2

Παναθηναϊκός Β’-Ηλιούπολη προγραμματισμένη αναβολή

Ιωνικός-Καλλιθέα 0-1

Η βαθμολογία

1.Χανιά 19

2.Καλλιθέα 17

3.Καλαμάτα 15

4.Διαγόρας 12

5.Γιούχτας 11

6.Ιωνικός 11

7.Ηλιούπολη 10

8.Αιγάλεω 8

9.Τηλυκράτης 7

10.Παναθηναϊκός Β’ 6

11.Ολυμπιακός Β’ 3

12.Παναχαϊκή 3

-Εκκρεμεί ο αγώνας Παναθηναϊκός Β’-Ηλιούπολη, ενώ ο Ολυπιακός Β’ έχει -5 βαθμούς από το περυσινό πρωτάθλημα.

Η επόμενη αγωνιστική

  • Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Ιωνικός-Παναθηναϊκός Β’

  • Κυριακή 26 Νοεμβρίου:

Ολυμπιακός Β’-Καλαμάτα

Χανιά-Αιγάλεω

Παναχαϊκή-Διαγόρας

Ηλιούπολη-Γιούχτας

Καλλιθέα-Τηλυκράτης Λευκάδας