Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2023: 3η θέση παγκοσμίως για την ομάδα από την Καλαμάτα!

Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2023: 3η θέση παγκοσμίως για  την ομάδα από την Καλαμάτα!

Η προσπάθεια, η δέσμευση και η τεχνογνωσία της ελληνικής ομάδας BitLab στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής του 2023 έφεραν μια σπουδαία νίκη για την ελληνική τεχνολογία και τον αθλητισμό.

Την τρίτη θέση, λοιπόν, παγκοσμίως κέρδισε η ομάδα από την Καλαμάτα και στις αποσκευές της, γυρίζοντας από τον Παναμά, θα κουβαλά εκτός από τις εμπειρίες και το χάλκινο μετάλλιο, έχοντας χάσει μόνο έναν αγώνα στην κατηγορία RoboSport.

Μετά έξι συναρπαστικούς αγώνες, κατόρθωσαν να παραμείνουν αήττητοι, αναδεικνύοντας την εξαιρετική τους προετοιμασία για τέλεια εκτέλεση.

Με μεγάλη συγκίνηση και προσπάθεια κατάφεραν να κερδίσουν τη ρουμανική ομάδα με σκορ 2-1, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Με μόλις μία ήττα σε έναν από τους αγώνες της, η ομάδα από την Καλαμάτα ανέδειξε την εξαιρετική της απόδοση.

Μάλιστα, η WRO Hellas περιέγραψε με υπερηφάνεια την πορεία της καλαματιανής ομάδας BitLab στην κατηγορία RoboSports, αναφέροντας:  “Δύο χάλκινα μετάλλια, μία 4η θέση και μία 8η θέση για την Ελλάδα παγκοσμίως στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής World Robot Olympiad 2023 ο φετινός απολογισμός, ανάμεσα σε 451 ομάδες από 90 χώρες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους, καθώς και τους γονείς & πολλά μπράβο στις άλλες τρεις ομάδες μας για την αξιοπρεπή συμμετοχή τους. Ραντεβού του χρόνου στη γειτονική Σμύρνη”.