Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ το αυτοκίνητον του εξ Οσμάναγα σωφέρ Ηλία Γ. Αδαμοπούλου αναχωρήσαν δια Πύλον παρέλαβε τους Φ. Τσαμπαρλήν, εξ Αγουλινίτσης, Μάρκον Ι. Νικολακόπουλον, Γ. Μπάκον και Στυλιαν. Κοτρούτσην. Ο σωφέρ διατελών εν μέθη, καθώς και οι επιβάται, είχεν αναπτύξει μεγάλην ταχύτητα συνεπεία της οποίας και εκ της καταστάσεως του σωφέρ, εν τη δημοσία οδώ Πύλου, ανετράπη το αυτοκίνητον.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ανατροπής υπήρξεν ο σοβαρός τραυματισμός του Γ. Μπάκου και ο ελαφρύς τοιούτος των λοιπών επιβατών και του σωφέρ εις διάφορα μέρη του σώματός των.  Εκ των τραυματισθέντων επιβατών ο σοβαρώτερος τραυματισθείς Γ. Μπάκος υπέκυψε μετ’ ολίγας ώρας εις τα τραύματά του. Το αυτοκίνητον κατεστράφη, ο δε σωφέρ τραπείς εις φυγήν παρουσιάσθη αυθορμήτως την επομένην και παρεδόθη εις τον σταθμάρχην Οσμάναγα.

ΤΟ Υπουργείον των Οικονομικών ετηλεγράφησε χθες εις την Εφορείαν, ότι εγκρίνει τα πρακτικά της ενοικιάσεως του δημοσίου φόρου επί του ελαίου της Αλαγωνίας, υπό τον όρον όμως αν προ της κοινοποιήσεως ταύτης εις τον πλειοδότην ήθελε δοθή ανωτέρα προσφορά να επαναληφθή επί τη βάσει ταύτης η δημοπρασία προκηρυσσομένη ως τελευταία.