Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΛΑΒΟΝ αφορμήν το Υπουργείον Προνοίας εκ γενομένων προς αυτό παραστάσεων κατά των κοινοτικών αρχών αι οποίαι παραλείπουσαι το στοιχειώδες αυτών καθήκον δεν αναφέρωσιν αμέσως τας επερχομένας μεταβολάς επί των οικογενειακών περιπτώσεων των συνταξιούχων θυμάτων πολέμου, παρήγγειλε την Νομαρχίαν να διατάξη αυτάς, ίνα ασυζητητί αναφέρωσι κάθε μεταβολήν οικογενειακής περιποιήσεως των ανωτέρω συνταξιούχων επί απειλή εφαρμογής των διατάξεων του νόμου.

-ΤΟ Κοινοτικόν Συμβούλιον Αετού, εισηγήσει του προέδρου, εψήφισε πίστωσιν δραχμών 20.000 δια την κατασκευήν της στέγης του νεοδμήτου κτηρίου του εκεί Ελληνικού Σχολείου.

-ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ υπό του Κοινοτικού Συμβουλίου Μικρομάνης η κατασκευή δύο φραγμάτων εις τα Ρίνα ή Πετροκαλάματα του χειμάρρου Θουρίας επί τη βάσει της συνταχθείσης μελέτης του εμπειροτέχνου Π. Στασινάκη, δια την προφύλαξιν των κατοίκων από ενδεχομένων πλημμυρών

-ΔΙΑ ψηφίσματος του κοινοτικού συμβουλίου Ζευγολατιού εκφράζεται ευχή εις το Υπουργείον της συγκοινωνίας και την διεύθυνσιν των Τ.Τ.Τ δια την ίδρυσιν τηλεγραφείου εν Ζευγολατιώ. Η κοινότης δηλοί ότι προσφέρει δωρεάν επί μίαν δεκαετίαν το χρησιμοποιηθησόμενον δια γραφεία οίκημα.