Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ ο εκ Ζακύνθου καταγόμενος Κ. Πίπιζας καταγινόμενος εις την τοποθέτησιν Άμμου επί του διτρόχου του, καθ’ ην στιγμήν έσκαφτε όλως τυχαίως κατεπλακώθη υπό καταπεσόντες όγκου άμμου και κατεμωλωπίσθη εις τα διάφορα του σώματός του μέρη, παθών συνάμα και κάταγμα του μηραίου οστού. Επί τόπου μετέβησαν ο διοικητής του τμήματος Γαργαλιάνων μετά ιατρών, οι οποίοι ανέσυραν εκ της άμμου τον ατυχή καρραγωγέα εν κακίστη καταστάσει.

-ΤΗΝ παρελθούσαν νύκτα παρατηρηθείς ο οδηγών με εσβεσμένους τους φανούς αυτοκίνητον σωφέρ Κ. Λαγός υπό του ενωμοτάρχου Κ. Πολίτη εξυβρίσθη υπό των επιβαινόντων του αυτοκινήτου Δ.Κ. Κοντολαίμου και Χρ. Κ. Ηλιοπούλου εν ευθύμω ευρισκομένων καταστάσει. Κατόπιν τούτου συλληφθέντες αμφότεροι υπό του εξυβρισθέντος ενωμοτάρχου ωδηγήθησαν εις το τμήμα και την επομένην παρεπέμφθησαν εις τον Εισαγγελέα.

-ΠΕΡΙ την 9ην εσπερινήν ώραν της προχθές εις την Κορώνην ο Αν. Γ. Βραχάς, κάτοικος Καλαμών εν μέθη διατελών και έχων προηγουμένας αφορμάς μετά του Ιω. Δημ. Καπιντάρη, κατοίκου Κορώνης, συναντήσας τούτον έξωθι του οινοπωλείου του Κ. Σταματοπούλου επετέθη κατ’ αυτού. Εκ της επακολουθησάσης συμπλοκής μεταξύ των ο πρώτος ετραυμάτισε τον δεύτερον ελαφρώς εις τας παλάμας και τους δακτύλους αμφοτέρων των χειρών δια μαχαιριδίου και ετράπη εις φυγήν επιτευχθείσης κατόπιν της συλλήψεώς του υπό των οργάνων του εκεί αστυνομικού σταθμού.