Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΣΥΝΕΛΘΟΥΣΑ εν Αθήναις η πανελλαδική συνδιάσκεψις της ομοσπονδίας αναπήρων και θυμάτων πολέμου απεφάσισε και εξέλεξε πενταμελή επιτροπήν ως Διοικητικόν Συμβούλιον της ομοσπονδίας με την εντολήν να υποβάλη εις την Βουλήν και την Κυβέρνησιν υπόμνημα γενικών και αμέσων αιτημάτων και να προπαρασκευάση και συγκαλέση μετά τρίμηνον παναναπηρικόν συνέδριον προς ίδρυσιν γενικής συνομοσπονδίας των θυμάτων πολέμου.

-ΟΙ Σύμβουλοι της κοινότητος Στρέφι του τέως Δήμου Αριστομένους Γ. Σουριζαμένης και Ιω. Κυριακόπουλος κατήγγειλαν χθες εις την Νομαρχίαν τον πρόεδρον Ν. Σκιαδάν, ότι αυθαιρέτως επιβάλλει τας γνώμας του εις το συμβούλιον έχων συνεπίκουρον και συμπαριστάμενον ανεψιόν του, ον μεταχειρίζεται ως ιδιαίτερον αυτού γραμματέα, τιθεμένου εκποδόν του τακτικού γραμματέως, προς άρσιν δε της αυταρχικής του προέδρου διοικήσεως επικαλούνται την επέμβασιν της Νομαρχίας.

-ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ υπό του κοινοτικού συμβουλίου Χαρακοπιού η κατασκευή καλιντριμίων επί των οδών Χαρακοποιού – Καντέρογλης και επί των εντός του Χαρακοπιού οδών, προς τον σκοπόν δε τούτον παρεσχέθη παγία πίστωσις δραχμών 30.000.