Πρώτη συνάντηση του Θ. Βασιλόπουλου με τους εκλεγμένους του συνδυασμού

Πρώτη συνάντηση του Θ. Βασιλόπουλου  με τους εκλεγμένους του συνδυασμού

Την πρώτη τους συνάντηση, μεταξύ τους αλλά και με το δήμαρχο Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξής τους, Θανάση Βασιλόπουλο, είχαν προχθές το απόγευμα οι εκλεγμένοι του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας».

Αναφερόμενος στη συνάντηση, ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε: «Ένας νέος αυτοδιοικητικός κύκλος ανοίγει σε λίγες εβδομάδες. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων με τη “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”. Αποτελεί μια νέα αρχή για όσα δημιουργικά θ’ ακολουθήσουν».

Βέβαια, το μείζον θέμα για το επόμενο διάστημα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη που θα επιλέξει ο δήμαρχος, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η υλοποίηση σειράς σημαντικών έργων που έχουν σχεδιαστεί, τόσο για τη “θωράκιση” των υποδομών του Δήμου Καλαμάτας όσο και για την αισθητική του αναβάθμιση.

Μέχρι σήμερα ο Θανάσης Βασιλόπουλος κρατάει “κλειστά τα χαρτιά του”, αλλά είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθούν και νέα πρόσωπα στην προσπάθεια αυτή.
Α.Π.