Στην Κηφισιά η Καλαμάτα ’80 για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στη Volley League

Στην Κηφισιά η Καλαμάτα ’80  για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στη Volley League

Μετά το …βάπτισμα του πυρρός στο Κλειστό της Παραλίας, η Καλαμάτα ’80 ετοιμάζεται για τον πρώτο της εκτός έδρας αγώνα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη αυτό το Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Ζηρίνειο με αντίπαλο την Κηφισιά και υπάρχει αισιοδοξία τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την κανονική συμμετοχή των Χριστόφα και Λυκούρεση, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από κάποια προβλήματα τραυματισμών.

«Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα και η Κηφισιά είναι μια παραδοσιακή ομάδα στο χώρο του βόλεϊ. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μέσα στην Κηφισιά και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Έχουμε αποδείξει ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος κι αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα με τον Άθλο, καταφέρνοντας να “γυρίσουμε” το 4ο σετ που έμοιαζε χαμένο, καθώς είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ με 10-17. Έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια στο τάι μπρέικ (σ.σ. μαζί με το Λιγκ Καπ και το τουρνουά “Σήμαντρον”) κι αυτό δείχνει τη μαχητικότητα και τη δυναμική που θέλουμε να έχουμε στους αγώνες μας. Με το χρόνο πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παίρνουμε και τα αποτελέσματα», ανέφερε σε δηλώσεις του στο «Θ» ο προπονητής της Καλαμάτα ’80, Παναγιώτης Ντάκουρης.

-Το αυριανό παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο You Tube.