ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος: Συνεχίζεται με επιτυχία «Η Παγίδα»

ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος: Συνεχίζεται με επιτυχία «Η Παγίδα»

Σε μια κατάμεστη από θεατές αίθουσα πραγματοποιούνται μέχρι τώρα οι παραστάσεις του θεατρικού σχήματος ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος με το έργο του Γάλλου συγγραφέα έργων μυστηρίου Ρομπέρ Τομά «Η Παγίδα», σε σκηνοθεσία Πάνου Ηλιόπουλου.

Η συνεργασία του νεαρού σκηνοθέτη με το σχήμα φαίνεται να αποδίδει καρπούς, μιας και οι θεατές που κατακλύζουν το Πνευματικό Κέντρο αποχωρούν ενθουσιασμένοι.

Πρόκειται για μια καλοκουρδισμένη παράσταση, με ωραίες ερμηνείες, με πολύ μυστήριο και χιούμορ, δοσμένα με μια φρέσκια σκηνοθετική ματιά.

Ένας απελπισμένος σύζυγος, μια μυστηριώδης γυναίκα, ένας επιθεωρητής, μια ρακένδυτη ζωγράφος και μια νοσοκόμα, πλέκουν το νήμα σε μια από τις πιο αινιγματικές και γεμάτες απρόοπτα, ανατροπές και χιούμορ ιστορίες του Ρομπέρ Τομά.

Οι δε παραστάσεις θα συνεχιστούν έως 19 Νοεμβρίου, κάθε εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή στις 9.15 μ.μ. και Σάββατο & Κυριακή στις 8.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η τιμή γενικής εισόδου είναι 12 ευρώ, ενώ διατίθεται και μειωμένο εισιτήριο 10 ευρώ, για μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνους, με την επίδειξη σχετικού αποδεικτικού και για ΑμεΑ & συλλόγους.

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι για να μην ταλαιπωρηθούν, λόγω της μεγάλης ζήτησης, θα πρέπει να φροντίσουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους και οπωσδήποτε να κάνουν κράτηση από νωρίς. Για το λόγο αυτό μπορούν να καλούν στα 6934009269 και 6948202516 ή να περνούν από το Πνευματικό Κέντρο τις ώρες προπώλησης, από 6.00 έως 8.00 μ.μ., καθημερινά.