Συναντήσεις δημάρχου Μεσσήνης με τους διευθυντές των σχολείων

Συναντήσεις δημάρχου Μεσσήνης με τους διευθυντές των σχολείων

Διαδοχικές συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεσσήνης αντίστοιχα, είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος.

Αφού τους καλωσόρισε στις σχολικές μονάδες του Δήμου (καθώς από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά η 3ετής θητεία τους ως διευθυντές), συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν και σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, τόσο σε κτηριακό επίπεδο όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Ο δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις διαπιστώσεις και τα αιτήματα όλων. Στη συνέχεια ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή είχε καλή συνεργασία με τις προηγούμενες διευθύνσεις των σχολείων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και με τις νέες.

Πρόσθεσε δε, ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των δομών και στη διατήρηση ασφαλών, λειτουργικών και καλαίσθητων κτηριακών εγκαταστάσεων για τους μαθητές.

Προς την επίτευξη του στόχου αυτού υλοποιεί εργασίες με τις χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίζει και συνεχίζει να διεκδικεί και άλλες, ενώ παράλληλα με τις υπηρεσίες του Δήμου γίνονται παρεμβάσεις όπου κρίνεται απαραίτητο. 

Στη συνάντηση, να σημειωθεί, συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Ελένη Τσέλιου και υπηρεσιακοί παράγοντες.