Ανακοινώνει Τζανακάκη η Καλαμάτα

Ανακοινώνει Τζανακάκη η Καλαμάτα

Ο Μανώλης Τζανακάκης αναμένεται να είναι η δεύτερη φετινή χειμερινή μετεγγραφή της Καλαμάτας, μετά τον 31χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ελιβέλντο Ριμπέιρο Ντάντας.

Πιθανότατα σήμερα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τον 31χρονο Κρητικό αμυντικό (δεξί μπακ), ο οποίος αγωνιζόταν στον Ιωνικό και μάλιστα ήταν στη βασική σύνθεση των γηπεδούχων στην οδυνηρή ήττα της τοπικής μας ομάδας στη Νίκαια τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Τζανακάκης έχει πίσω μεγάλη καριέρα στην Α’ Εθνική με πάνω από 100 συμμετοχές στην Ελλάδα, αλλά και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη και συνέχισε σε Ολυμπιακό, Ανόρθωση, Άρη, Παναιτωλικό, Ξάνθη και στην κυπριακή Καρμιώτισσα, ενώ το περασμένο Καλοκαίρι υπέγραψε στον Ιωνικό.

Συνολικά η Καλαμάτα αναμένεται να κάνει το επόμενο διάστημα 5-6 μετεγγραφές εγνωσμένης αξίας, σε μια προσπάθεια να καταφέρει να ανταποκριθεί στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί και φέτος, χωρίς όμως μέχρι στιγμής η ομάδα «να πείθει».  

Με βάση την εικόνα του α’ γύρου στο Νότιο Όμιλο, εκτός από τις πρωτοπόρους Καλλιθέα (23 β.) και Χανιά (20 β.), την Ηλιούπολη (20 β.), που είναι επίσης πάνω από την Καλαμάτα, και τον Διαγόρα Ρόδου που συγκατοικεί με την τοπική μας ομάδα στους 19 βαθμούς, θέση στην 5άδα που θα πάει πλέι οφ διεκδικεί ο Ιωνικός, ο οποίος έφτασε τους 18 βαθμούς μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή νίκη με 5-1 σε βάρος του Αιγάλεω (με τον αγώνα αυτό συμπληρώθηκε η 11η αγωνιστική).

 «Σφυρίζει» ο Τάσος Γιαννουκάς Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β’
Παράλληλα με τα μετεγγραφικά η Μαύρη Θύελλα είναι υποχρεωμένη να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της χρονιάς, που ακολουθεί το Σάββατο στο Στάδιο της Παραλίας (3 μ.μ.), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ (πρώτο ματς του β’ γύρου).

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις επικείμενες συναντήσεις και όσον αφορά στη 12η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου οι ορισμοί έχουν ως εξής:

Σάββατο 16/12 – 15:00

Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Β’: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Ισακωβίδης (Λακωνίας)-Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β’: Γιαννουκάς (Δωδ/νήσου), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)-Κακαφώνης (Αθηνών)

Κυριακή 17/12-15:00

Παναχαϊκή-Athens Kallithea: Μπεκιάρης (Κορίνθου), Πλακάς (Δυτ. Αττικής)-Τριανταφυλλος (Κορίνθου)

Διαγόρας-Γιούχτας (17:00): Κόκκορης (Αρκαδίας), Πριόνας-Ιωάννου (Ευβοίας)

Τρίτη 19/12 – 15:00

Χανιά-Ιωνικός (17:00): Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)-Μητροφάνης (Αθηνών)

Αιγάλεω-Τηλυκράτης: Δραγούσης (Κιλκίς), Σπηλιώτης (Κορίνθου)-Τσαγανού (Δυτ. Αττικής).

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου
Από σήμερα θα αρχίσουν να διατίθενται τα εισιτήρια για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β’ και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ως εξής:

Από τα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη 14/12 και Παρασκευή 15/12 ώρες 09.00-17.00 και από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Τιμές Εισιτηρίων:

Θύρα VVIP:30 ευρώ

Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ

Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ

Από σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας online: https://www.fckalamata.gr/eisitiria/

Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.