Αντιπλημμυρικό Καλαμάτας: Ευρεία συνάντηση εργασίας και ενημέρωση φορέων

Αντιπλημμυρικό Καλαμάτας: Ευρεία συνάντηση εργασίας και ενημέρωση φορέων

Στο επίκεντρο οι παρεμβάσεις στον Νέδοντα

Συνάντηση εργασίας σχετικά με τις εξελίξεις στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε προχθές στο Δημαρχείο Καλαμάτας υπό τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας σημειώνεται: «Κατά τη συνάντηση δόθηκε ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση και τα όσα περιλαμβάνει η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της πόλης, που εγκρίθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Για το θέμα αυτό συμφωνήθηκε, επίσης, καθώς συντάσσονται οι οριστικές μελέτες, να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και επικοινωνία». Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του έργου περιλαμβάνονται παρεμβάσεις στο Νέδοντα, οι οποίες και βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Γιώργος Καπερώνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Εγγλέζος, ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΕΕ Μεσσηνίας Βασίλης Κουτραφούρης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Μπασακίδης και Ανδρέας Καραγιάννης, η γενική γραμματέας του Δήμου Μαρία Νταμάτη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.